Ohuet valomainokset

Thinlite ja Brand Lux Frame

Ohuet valomainokset ovat omiaan kausimainontaan helposti vaidettavan etupinnan ansiosta. Nämä valomainokset soveltuvat hyvin tauluiksi tai opasteiksi toimistoihin tai muihin sisätiloihin. Taulut ovat LED valaistuja ja omaavat pitkän käyttöiän.

Thinlite

Seuraavan sukupolven huippuohut valaistu kehys, joka yhdistää kaikki LED-tekniikan edut. Kehys, joka on erittäin ohut, pitkäikäinen ja pieni energiakulutukseltaan, mahdollistaa mainostamisen myös pienessäkin tilassa säätäen samalla sähkö- ja ylläpitokustannuksissa.

Brand Lux Frame valopinnat

Brand Lux Frame on suunniteltu sisäkäyttöön, joten se on helppo asettaa seinälle, lattialle tai vaikka pöydälle. Mainoksessa ei ole häritseviä tai kuvaalaa pienentäviä listoja etupinnassa vaan koko pinta saadaan hyödynnettyä. Mainos on myös tyylikkään ohut, eikä näin vaadi suurta järjestelyä sijoittelussa. Korkea tulostusresoluutio takaa tarkan ja näyttävän kuvan. Sähkö valaistuun tuotteeseen saadaa suoraan pistokkeesta ja liitäntä mainokseen on siisti ja huomaamaton. Mainoksen paloluokitus B1 täyttää kauppakeskuksien asettamat paloturvallisuus vaatimukset. Frame kuluttaa erittäin vähän sähköä, kuten esimerkiksi tässä 500 x 700 mm mainos vaatii vain 10W tehoa (vrt. normaali hehkulamppu 40W).

Mainoksen koko riippuu täysin asiakkaan tarpeista, sillä jokainen kehys on yksilöllisesti räätälöitävissä. Soveltuu erinomaisesti kausimainontaa helposti vaihdettavan etupinnan ansiosta.

Frame valopinnalla uusi ilme ja tunnelma helposti kuvaa vaihtamalla. Kuvan vaihdat ilman työkaluja.

Sopii hyvin:

  • Myymälä sisustukseen
  • Somistukseen
  • Aulatiloihin

Valmistus mittojen mukaan. Liitettävissä kalusteisiin. Voidaan valaista mm. energiatehokkaalla LED-tekniikalla.